KortRegler.no - Spilleregler for kortspill

Brukernavn: Passord: Husk meg Glemt passordet? Registrer degMao

William
18.11.2018
Skriv svar
Grevlingen

Jeg spilte dette spillet med noen venner. Fikk lyst til å lage min egen kort stokk, og spille det med andre som ikke viste om spillet. Derfor gikk jeg inn på denne siden for å lese om spillet. En regel jeg ikke skjønte var når noen sa "Dette er grevlingen" og la på ett kort. Denne regelen ble brukt før og etter noen ble ferdig og kunne lage regler. Og den ble også brukt i senere spill. Er dette bare en regel de hadde funnet på, eller er det en spill regel?
Christian
19.11.2018
Skriv svar
Re: Grevlingen

Det er nok en regel de har funnet på, men det er jo sånn spillet er. Man lager stadig nye regler, også tar man med seg gamle regler til nye spill. Hvis andre har spilt spillet før, og du plutselig som ny blir med og spille med dem, så har de allerede laga mange nye regler som du ikke vet om.
Vebjørn
14.03.2020
Skriv svar
MAO

Dette var et morsomt spill. Det at det hele tiden dukker opp nye regler, gjør det hele herlig kaotisk, spennende og morsomt.
Jeg spiller med mine barn på 9 og 11, og vi liker det alle sammen! Plutselig var det f.eks en regel om at man skal springe på kjøkkenet og forsyne seg med kjeks ????

Andre forslag


Multistikk
2-4 spillere
Den med flest kort vinner stikket.
3

Selbuvist (Bondebridge)
3-5 spillere
Ta nøyaktig så mange stikk som meldt.
4.5

Femkort
2-10 spillere
Gamblingspill der man vinner ved å ta siste stikk.
3.3

Opdøl Bridge
3-6 spillere
Det gjelder å ta eksakt så mange stikk som meldt.
4


Annonse:
(C) Christian Berge
Send gjerne en e-post til brettspill1000 krøllalfa yahoo.no om du lurer på noe
Personvernerklering Lik oss på Facebook App for Android
KortRegler.no er en del av Spillby.com
KortRegler.no   KortRegler.no
Takk for at du svarer i våre avstemminger. Svaret ditt vil lagres, og kan bli brukt i diverse statistikk og analyser. Legg merke til at dersom du ikke er logget inn, kan andre som bruker samme datamaskin se hva du har svart. Du kan slette svaret ditt ved å trykke "Vet ikke".