KortRegler.no - Spilleregler for kortspill

Brukernavn: Passord: Husk meg Glemt passordet? Registrer degWhist

Christel
25.04.2010
Skriv svar
Andre Regler

Jeg kender også til en anden regel , hvor man også kan melde sol ; hvis man har meget lave kort . Så skal man vist slet ingen stik tage og man spiller uden makker i denne runde . Har en meldt sol er det det der spilles . Jeg husker dog ikke det hele mere så godt , da det er meget længe siden jeg har spillet det . Men det ser ud til at denne regel som her er besreven er det nemmeste form for spilet . Jeg tror nok at der findes endnu flere forskellige .
Leif
25.12.2012
Skriv svar
Spill

Hei
Hvordan kommer man igang med å spille
Leif
Janerik64
14.12.2013
Skriv svar
Re: Andre Regler

Variasjon; Hvis en spiller er sikker på ikke å ta stikk og det blir meldt grand, kan grand meldingen overstyres ved å melde halv sol. Hvis ikke dette over-bydes med grand sol fortsetter spillet på følgende måte; melder av halv sol bytter ett kort med sin partner. Spiller til venstre for melder begynner spillet. Partner til melder deltar ikke i spillet. Melder skal ikke ta noen stikk iløpet av runden. Melder legger alltid på sist. Hvis meldingen hel sol meldes, blir det ikke byttet kort. Partneren til melder starter spillet, men deltar kun på første runde. Melder skal ta de 7 første stikkene i runden for å vinne. Nb det kan ikke meldes grand sol uten at det har vært meldt halv sol. Det gis 15 poeng for å vinne runden i både halv sol og grand sol

Andre forslag


Stigespill
1-10 spillere
Førstemann i mål vinner!
4

Secret Hitler
5-10 spillere
Kan du hindre Hitler i å bli valgt som kanseller?
4.5

Værsågod bli gæren!
2-16 spillere
Spill raskt for å legge kortene dine i bunkene.
3

7 up
3.5

Sol og regn
2 spillere
Lur en venn med dette tullespillet


Annonse:
(C) Christian Berge
Send gjerne en e-post til brettspill1000 krøllalfa yahoo.no om du lurer på noe
Personvernerklering Lik oss på Facebook App for Android
KortRegler.no er en del av Spillby.com
KortRegler.no   KortRegler.no
Takk for at du svarer i våre avstemminger. Svaret ditt vil lagres, og kan bli brukt i diverse statistikk og analyser. Legg merke til at dersom du ikke er logget inn, kan andre som bruker samme datamaskin se hva du har svart. Du kan slette svaret ditt ved å trykke "Vet ikke".