Re: Beiteplukk

Brukernavn: Passord: Husk meg Glemt passordet? Registrer degSvar på innlegg

(Du er ikke logget inn, men kan allikevel skrive inn innlegg som gjest. Hvis du registrerer deg som bruker av forumet kan du få alle svar på dette innlegget tilsendt på e-post.)

Navn:
Emne:

Melding:   


Vennligst skriv inn de tre første bokstavene i alafabetet i boksen under. (Nødvendig for å stoppe spam. Hvis du logger inn trenger du ikke å gjøre dette for å skrive innlegg.)


  Trykk på send-knappen for å legge til denne meldinga i diskusjonsforumet.

Du svarer på følgende innlegg:

Re: Beiteplukk
Beiteplukk spilles av 3-5-personer
5 kort pr deltager. Sidemannen til den som har delt ut, har
forhånda, d,v,s må ha 2 stikk for ikke å gå i beit, de øvrige må ha 1 stikk . Dette var populært spill i gamle dager. Innsatsen var da 25 øre, som Utdeleren sto for.
D.v.s 5 øre pr Stikk. Den som gikk i Beit måtte ut med
summen som var i potten . På denne måten kunne potten stige til flere kroner, som kunne være mye penger den gang. Forøvrig består spillinga av vanlig stikk. Skulle det være noen uklarheter så er min E-post følgende K-STNYGA ONLINE. NO

HILSEN KJELL


(C) Christian Berge
Send gjerne en e-post til brettspill1000 krøllalfa yahoo.no om du lurer på noe
Personvernerklering Lik oss på Facebook App for Android
KortRegler.no er en del av Spillby.com
KortRegler.no   KortRegler.no
Takk for at du svarer i våre avstemminger. Svaret ditt vil lagres, og kan bli brukt i diverse statistikk og analyser. Legg merke til at dersom du ikke er logget inn, kan andre som bruker samme datamaskin se hva du har svart. Du kan slette svaret ditt ved å trykke "Vet ikke".