Forum - KortRegler.no

Brukernavn: Passord: Husk meg Glemt passordet? Registrer degKorthusets kortspillforum

Spørsmål om regler 109 diskusjoner
Her kan du stille spørsmål om det er en ting du lurer på eller ikke skjønner i reglene for et kortspill. (Hvis du leter etter reglene til et spill, så bruk heller "Etterlys kortspill"-forumet.)

Etterlys kortspill 280 diskusjoner
Er det et kortspill som du pleide å spille for 20 år siden, men nå har glemt reglene til? Hvis du legger inn ei melding her, kan det hende at noen kan hjelpe deg med å finne det igjen.

Generelt om kortspill 42 diskusjoner
Her diskuteres alt om kortspill som ikke passer inn i de andre kategoriene. Også spørsmål kan postes her.

Om forumet eller nettsida 11 diskusjoner
Hvis du har noen meninger om dette forumet eller nettsida, kan de postes her.

Regler fra forumet: 101 Beiteplukk Engelskmann Femkamp Femøres Olsen Først til 500 Gammel jomfru Hei knekt Heis Hjerter Kontrakt Kort og lang Liverpool Rakker Raskens Raudskjegg Røkk Rømmers Sprøyte Stress Stopp Toget Tomannsamerikaner Tress og flush Viggo

Siste innlegg

kortregler skriver:
Re: Napoleons grav
Da jeg lette etter min første jobb etter universitetet, kunne jeg ikke lage en CV på lenge, fordi jeg ikke hadde noen arbeidserfaring og jeg visste ikke hva jeg skulle angi i den, men takket være nettstedet https://cv-shop.no/ Jeg var i stand til å lage en god profesjonell CV i bare 10 minutter.

Loool skriver:
Re: Gammel-jomfru
Takk for reglene!

Astar skriver:
Re: Napoleons grav
Jeg har erfaring som daglig leder. For øyeblikket er jeg på jakt etter en ledig stilling som daglig leder eller noe lignende. Heldigvis fant jeg et veldig godt verktøy for å skrive en CV https://www.cvmal.no/ , som lovet å hjelpe meg. Her kan du laste ned cv maler som vil hjelpe deg med å gjøre din CV mer interessant. Og du kan også bestille CV direkte fra cvmal.no

Signe skriver:
Re: Hva heter dette spillet?!!
Kortene heter Speiderpatruljene, og jeg har satt de i produksjon i 2021. Du finne info på facebook i gruppa: Me som spele Speiderpatruljene

Mvh
Signe
Retro Kortspill

Signe skriver:
Re: Hva heter dette spillet?!!
Hei.
Tror du mener Speiderpatruljene. Kan opplyse at det nå er mulig å kjøpe disse kortene. Du finner info på facebook om du søker på: Me som spele Speiderpatruljene.

Mvh Signe
Retro Kortspill
(C) Christian Berge
Send gjerne en e-post til brettspill1000 krøllalfa yahoo.no om du lurer på noe
Personvernerklering Lik oss på Facebook App for Android
KortRegler.no er en del av Spillby.com
KortRegler.no   KortRegler.no
Takk for at du svarer i våre avstemminger. Svaret ditt vil lagres, og kan bli brukt i diverse statistikk og analyser. Legg merke til at dersom du ikke er logget inn, kan andre som bruker samme datamaskin se hva du har svart. Du kan slette svaret ditt ved å trykke "Vet ikke".