Re: Kabalen Idioten

Brukernavn: Passord: Husk meg Glemt passordet? Registrer degSvar på innlegg

(Du er ikke logget inn, men kan allikevel skrive inn innlegg som gjest. Hvis du registrerer deg som bruker av forumet kan du få alle svar på dette innlegget tilsendt på e-post.)

Navn:
Emne:

Melding:   


Vennligst skriv inn de tre første bokstavene i alafabetet i boksen under. (Nødvendig for å stoppe spam. Hvis du logger inn trenger du ikke å gjøre dette for å skrive innlegg.)


  Trykk på send-knappen for å legge til denne meldinga i diskusjonsforumet.

Du svarer på følgende innlegg:

Re: Kabalen Idioten
Dette er jeg også usikker på. Idioten, slik jeg har lært bruker man en kortstokk. Du legger ut fire kort på bordet, fra venstre mot høyre. Den høyeste innenfor hvert tegn slår ut de som er lavere. Ess er høyest. Det er bare de 4 øverste kortene som slår ut, eller kan bli slått ut. Hvis det blir en åpen plass kan du legge hvilket som helst kort på bordet på den åpne plassen. Poenget er å sitte igjen med de 4 essene til slutt. Men jeg har aldri klart det. Det er derfor jeg lurer på om det er noen flere regler som er med for å gjøre spillet med gjennomførbart.


(C) Christian Berge
Send gjerne en e-post til brettspill1000 krøllalfa yahoo.no om du lurer på noe
Personvernerklering Lik oss på Facebook App for Android
KortRegler.no er en del av Spillby.com
KortRegler.no   KortRegler.no
Takk for at du svarer i våre avstemminger. Svaret ditt vil lagres, og kan bli brukt i diverse statistikk og analyser. Legg merke til at dersom du ikke er logget inn, kan andre som bruker samme datamaskin se hva du har svart. Du kan slette svaret ditt ved å trykke "Vet ikke".