Regler i kortspillet Amerikaner

Brukernavn: Passord: Husk meg Glemt passordet? Registrer degSvar på innlegg

(Du er ikke logget inn, men kan allikevel skrive inn innlegg som gjest. Hvis du registrerer deg som bruker av forumet kan du få alle svar på dette innlegget tilsendt på e-post.)

Navn:
Emne:

Melding:   


Vennligst skriv inn de tre første bokstavene i alafabetet i boksen under. (Nødvendig for å stoppe spam. Hvis du logger inn trenger du ikke å gjøre dette for å skrive innlegg.)


  Trykk på send-knappen for å legge til denne meldinga i diskusjonsforumet.

Du svarer på følgende innlegg:

Regler i kortspillet Amerikaner
Hei,

I går da jeg skulle spille Amerikaner med noen andre, oppsto det en stor diskusjon. Jeg har spilt Amerikaner fra jeg var omtrent så -> . <- stor. Alle plasser jeg har spilt har reglene vært di samme, men igår skar det seg.

Amerikaner betyr vel så og si 13 stikk, slik som i Bridge. For å skape et litt mer risikofylt spill, har mange kastet seg på bølgen med byttekort. Og det det oppsto diskusjon om, var hvordan reglene for byttekort var. Amerikaner betyr fortsatt 13 stikk, så når fire byttekort ligger på bordet, så blir de fire byttekortene til et stikk for den som får kontrakten. De derimot mente at byttekort var kun til for å bytte kort, og at der derfor ikke skulle regnes som et stikk. Er det noen her som har regler for det her. Skal byttekorta legges vekk, er det bare resterende 12 stikk man kan by på, og da forsvinner liksom begrepet om at Amerikaner er 13 stikk.


(C) Christian Berge
Send gjerne en e-post til brettspill1000 krøllalfa yahoo.no om du lurer på noe
Personvernerklering Lik oss på Facebook App for Android
KortRegler.no er en del av Spillby.com
KortRegler.no   KortRegler.no
Takk for at du svarer i våre avstemminger. Svaret ditt vil lagres, og kan bli brukt i diverse statistikk og analyser. Legg merke til at dersom du ikke er logget inn, kan andre som bruker samme datamaskin se hva du har svart. Du kan slette svaret ditt ved å trykke "Vet ikke".