Re: President

Brukernavn: Passord: Husk meg Glemt passordet? Registrer degWarning: Use of undefined constant REQUEST_URI - assumed 'REQUEST_URI' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/brettimu/public_html/kortspill/index.php on line 516

Svar på innlegg

(Du er ikke logget inn, men kan allikevel skrive inn innlegg som gjest. Hvis du registrerer deg som bruker av forumet kan du få alle svar på dette innlegget tilsendt på e-post.)

Navn:
Emne:

Melding:   


Vennligst skriv inn de tre første bokstavene i alafabetet i boksen under. (Nødvendig for å stoppe spam. Hvis du logger inn trenger du ikke å gjøre dette for å skrive innlegg.)


  Trykk på send-knappen for å legge til denne meldinga i diskusjonsforumet.

Du svarer på følgende innlegg:

Re: President
Nærmere ofisielle regler kommer en vel ikke. http://www.spillby.com/korthuset/presiden.php Da dette er sagt er det jo mange ganger at variantene er vel så gøy! Men husk at i dette spillet skal det være lett å være president og vanskelig å være boms! Så uavhengig av kortenes verdi føler jeg at de beste kortene må gis/byttes. Så om kløver tre er best ell spar 8, ja så blir de presidenten eller visepresidentens om ikke vedkommende spør etter andre valører! Men som hos de fleste her er det bare egen mening det da;) Kos dere med kortspillene, som er det sentrale i kortspill og ikke reglene...


(C) Christian Berge
Send gjerne en e-post til brettspill1000 krøllalfa yahoo.no om du lurer på noe
Personvernerklering Lik oss på Facebook App for Android
KortRegler.no er en del av Spillby.com
KortRegler.no   KortRegler.no
Takk for at du svarer i våre avstemminger. Svaret ditt vil lagres, og kan bli brukt i diverse statistikk og analyser. Legg merke til at dersom du ikke er logget inn, kan andre som bruker samme datamaskin se hva du har svart. Du kan slette svaret ditt ved å trykke "Vet ikke".