Forandring fryder

Brukernavn: Passord: Husk meg Glemt passordet? Registrer degWarning: Use of undefined constant REQUEST_URI - assumed 'REQUEST_URI' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/brettimu/public_html/kortspill/index.php on line 516

Svar på innlegg

(Du er ikke logget inn, men kan allikevel skrive inn innlegg som gjest. Hvis du registrerer deg som bruker av forumet kan du få alle svar på dette innlegget tilsendt på e-post.)

Navn:
Emne:

Melding:   


Vennligst skriv inn de tre første bokstavene i alafabetet i boksen under. (Nødvendig for å stoppe spam. Hvis du logger inn trenger du ikke å gjøre dette for å skrive innlegg.)


  Trykk på send-knappen for å legge til denne meldinga i diskusjonsforumet.

Du svarer på følgende innlegg:

Forandring fryder
Jeg lærte for mange år siden spillet "Forandring Fryder" av min farmor. Det var et spill hvor man tok stikk, og som besto av flere "underspill": I første runde skulle man ikke får kløver, så skulle man ikke få damer, neste runde var det spar konge og kløver(?) ess man skulle unngå, osv osv. Er det noen som kan det? Jeg husker bare disse tre "underspillene", men mener det skulle være 7(?) runder...

For 15 år siden møtte jeg spillet i en annen variant, og da het det 5-kamp, og besto av 5 "underspill". Det lignet veldig på Forandring Fryder, men var ikke helt likt.

Er det noen som har vært borti dette spillet?


(C) Christian Berge
Send gjerne en e-post til brettspill1000 krøllalfa yahoo.no om du lurer på noe
Personvernerklering Lik oss på Facebook App for Android
KortRegler.no er en del av Spillby.com
KortRegler.no   KortRegler.no
Takk for at du svarer i våre avstemminger. Svaret ditt vil lagres, og kan bli brukt i diverse statistikk og analyser. Legg merke til at dersom du ikke er logget inn, kan andre som bruker samme datamaskin se hva du har svart. Du kan slette svaret ditt ved å trykke "Vet ikke".