Spille Online

Brukernavn: Passord: Husk meg Glemt passordet? Registrer degSvar på innlegg

(Du er ikke logget inn, men kan allikevel skrive inn innlegg som gjest. Hvis du registrerer deg som bruker av forumet kan du få alle svar på dette innlegget tilsendt på e-post.)

Navn:
Emne:

Melding:   


Vennligst skriv inn de tre første bokstavene i alafabetet i boksen under. (Nødvendig for å stoppe spam. Hvis du logger inn trenger du ikke å gjøre dette for å skrive innlegg.)


  Trykk på send-knappen for å legge til denne meldinga i diskusjonsforumet.

Du svarer på følgende innlegg:

Spille Online
Hei registrerte meg her, trodde at dette var en onloneside hvor man kunne spille forskellige spill med hverandre på nett. Jer er registrert hod BBO der spiller vi Bridge med hele verden online 24 timer i døgnet.
Hadde håpet på at dette var også en slik side, hvor jeg kunne for eksempel spille amerikaner og spardame med hele verden 24 timer i døgnet. Er dette en sånn side, håper på svar, hvis ikke hvor kan jeg eventuelt finne en slik side på internett. På fårhånd takk for eventuell svar.

Er det mulig å bygge opp en slik side gjennom kortkuset ?


(C) Christian Berge
Send gjerne en e-post til brettspill1000 krøllalfa yahoo.no om du lurer på noe
Personvernerklering Lik oss på Facebook App for Android
KortRegler.no er en del av Spillby.com
KortRegler.no   KortRegler.no
Takk for at du svarer i våre avstemminger. Svaret ditt vil lagres, og kan bli brukt i diverse statistikk og analyser. Legg merke til at dersom du ikke er logget inn, kan andre som bruker samme datamaskin se hva du har svart. Du kan slette svaret ditt ved å trykke "Vet ikke".