Sletting av spam-brukere

Brukernavn: Passord: Husk meg Glemt passordet? Registrer degSvar på innlegg

(Du er ikke logget inn, men kan allikevel skrive inn innlegg som gjest. Hvis du registrerer deg som bruker av forumet kan du få alle svar på dette innlegget tilsendt på e-post.)

Navn:
Emne:

Melding:   


Vennligst skriv inn de tre første bokstavene i alafabetet i boksen under. (Nødvendig for å stoppe spam. Hvis du logger inn trenger du ikke å gjøre dette for å skrive innlegg.)


  Trykk på send-knappen for å legge til denne meldinga i diskusjonsforumet.

Du svarer på følgende innlegg:

Sletting av spam-brukere
Registreringsskjemaet for forumet har dessverre blitt angrepet av mange spammere, med det resultat at det er registrert mange falske brukere på forumet. Jeg vil derfor en gang i nærmeste framtid slette alle brukere som aldri har logga inn. Om du har logga inn på dette nettstedet minst en gang så skal jeg altså ikke slette deg. Men viss det mot formodning skulle være noen som har registrert seg med et brukernavn de gjerne vil beholde, men aldri har logga inn, så bør dere logge inn en gang i løpet av de nærmeste dagene om dere vil beholde brukernavnet. Ellers må dere registrere dere på nytt.


(C) Christian Berge
Send gjerne en e-post til brettspill1000 krøllalfa yahoo.no om du lurer på noe
Personvernerklering Lik oss på Facebook App for Android
KortRegler.no er en del av Spillby.com
KortRegler.no   KortRegler.no
Takk for at du svarer i våre avstemminger. Svaret ditt vil lagres, og kan bli brukt i diverse statistikk og analyser. Legg merke til at dersom du ikke er logget inn, kan andre som bruker samme datamaskin se hva du har svart. Du kan slette svaret ditt ved å trykke "Vet ikke".