Re: Cachong kortstokk

Brukernavn: Passord: Husk meg Glemt passordet? Registrer degSvar på innlegg

(Du er ikke logget inn, men kan allikevel skrive inn innlegg som gjest. Hvis du registrerer deg som bruker av forumet kan du få alle svar på dette innlegget tilsendt på e-post.)

Navn:
Emne:

Melding:   


Vennligst skriv inn de tre første bokstavene i alafabetet i boksen under. (Nødvendig for å stoppe spam. Hvis du logger inn trenger du ikke å gjøre dette for å skrive innlegg.)


  Trykk på send-knappen for å legge til denne meldinga i diskusjonsforumet.

Du svarer på følgende innlegg:

Re: Cachong kortstokk
Vi spilte også cachons i hele oppveksten. Jeg har et bunke og siden det ikke går ann å få tak i lengre, så tar jeg godt vare på den. Det er 5 farger...brun rotte, grøn frosk, gul mus, rød fugl, og blå tror jeg...Et kortspill som ligner er Rook, på norsk Kråke. Jeg har aldri spilt det, men jeg ser at kortene er nogenlunne like. Jeg har også mailet damm for å høre om de vet noe mer. OFte lurt å spørre de som lagde det før.. Lykke til med å skaffe kortene


(C) Christian Berge
Send gjerne en e-post til brettspill1000 krøllalfa yahoo.no om du lurer på noe
Personvernerklering Lik oss på Facebook App for Android
KortRegler.no er en del av Spillby.com
KortRegler.no   KortRegler.no
Takk for at du svarer i våre avstemminger. Svaret ditt vil lagres, og kan bli brukt i diverse statistikk og analyser. Legg merke til at dersom du ikke er logget inn, kan andre som bruker samme datamaskin se hva du har svart. Du kan slette svaret ditt ved å trykke "Vet ikke".