Regler kortspill

Brukernavn: Passord: Husk meg Glemt passordet? Registrer degSvar på innlegg

(Du er ikke logget inn, men kan allikevel skrive inn innlegg som gjest. Hvis du registrerer deg som bruker av forumet kan du få alle svar på dette innlegget tilsendt på e-post.)

Navn:
Emne:

Melding:   


Vennligst skriv inn de tre første bokstavene i alafabetet i boksen under. (Nødvendig for å stoppe spam. Hvis du logger inn trenger du ikke å gjøre dette for å skrive innlegg.)


  Trykk på send-knappen for å legge til denne meldinga i diskusjonsforumet.

Du svarer på følgende innlegg:

Regler kortspill
Hei. Leter etter regler til kortspille Mauer (eller Mau Mau?) Mener å huske at alle kortene mellom 2 og 7 skulle bort, men at 2er + Ess skulle være med? Og Spar 2 hadde en egen verdi? (Lenge siden, så husker ikke helt dette..) Fikk man 7eren, måtte en legge på en 7er eller trekke 2 kort. Det er en slags art av vri åtter, muligens. Ville vært kjempefint å høre fra noen om det, da jeg ikke husker alle reglene. (Og om 2 og Ess skulle være med) ;-)


(C) Christian Berge
Send gjerne en e-post til brettspill1000 krøllalfa yahoo.no om du lurer på noe
Personvernerklering Lik oss på Facebook App for Android
KortRegler.no er en del av Spillby.com
KortRegler.no   KortRegler.no
Takk for at du svarer i våre avstemminger. Svaret ditt vil lagres, og kan bli brukt i diverse statistikk og analyser. Legg merke til at dersom du ikke er logget inn, kan andre som bruker samme datamaskin se hva du har svart. Du kan slette svaret ditt ved å trykke "Vet ikke".