Hva heter spillet?

Brukernavn: Passord: Husk meg Glemt passordet? Registrer degSvar på innlegg

(Du er ikke logget inn, men kan allikevel skrive inn innlegg som gjest. Hvis du registrerer deg som bruker av forumet kan du få alle svar på dette innlegget tilsendt på e-post.)

Navn:
Emne:

Melding:   


Vennligst skriv inn de tre første bokstavene i alafabetet i boksen under. (Nødvendig for å stoppe spam. Hvis du logger inn trenger du ikke å gjøre dette for å skrive innlegg.)


  Trykk på send-knappen for å legge til denne meldinga i diskusjonsforumet.

Du svarer på følgende innlegg:

Hva heter spillet?
Lærte meg et kortspill med navn "Tante Sigrid" for sikkert 10år siden. Tror nok ikke det er det ordentlige navnet, så det er vanskelig å finne det igjen...

Husker at det kun var for to spillere og vi måtte bruke to kortstokker. Hver spiller skulle ha en bunke hver med kort og muligens 5(?) kort hver på hånda. For hver runde som gikk måtte vi legge ned et kort på vår side av bordet i en slags kabal samtidig som det også skulle ligge noen kort midt på bordet. Så var det om å ha minst poeng til slutt. Minner litt om Rummy kanskje, men tror ikke det er helt likt siden det ikke spilles med to kortstokker.

Noen som vet?


(C) Christian Berge
Send gjerne en e-post til brettspill1000 krøllalfa yahoo.no om du lurer på noe
Personvernerklering Lik oss på Facebook App for Android
KortRegler.no er en del av Spillby.com
KortRegler.no   KortRegler.no
Takk for at du svarer i våre avstemminger. Svaret ditt vil lagres, og kan bli brukt i diverse statistikk og analyser. Legg merke til at dersom du ikke er logget inn, kan andre som bruker samme datamaskin se hva du har svart. Du kan slette svaret ditt ved å trykke "Vet ikke".