Nye nettsider

Brukernavn: Passord: Husk meg Glemt passordet? Registrer degSvar på innlegg

(Du er ikke logget inn, men kan allikevel skrive inn innlegg som gjest. Hvis du registrerer deg som bruker av forumet kan du få alle svar på dette innlegget tilsendt på e-post.)

Navn:
Emne:

Melding:   


Vennligst skriv inn de tre første bokstavene i alafabetet i boksen under. (Nødvendig for å stoppe spam. Hvis du logger inn trenger du ikke å gjøre dette for å skrive innlegg.)


  Trykk på send-knappen for å legge til denne meldinga i diskusjonsforumet.

Du svarer på følgende innlegg:

Nye nettsider
Viss du har besøkt Spillby.com før, så ser du sikkert at nettsidene har blitt litt forandra i det siste. Bakgrunnen for dette er at vi nettopp har flytta til et nytt webhotell. Det ble stadig flere og flere problemer hos det forrige webhotellet vårt, og nettsidene var mye nede. Til slutt fikk vi ikke lenger kontakt med administratorene på webhotellet, og nettsidene var nede i flere uker.

Men nå har vi bytta til et nytt webhotell. Det er litt dyrere, men mye mer stabilt. Jeg har ennå ikke merka noe nedetid av betydning etter at vi bytta.

I forbindelse med byttet måtte vi oppdatere koden bak flere av seksjonene på Spillby.com, ikke minst Korthuset. Korthuset var lagd med en god del gammel kode som ikke var sikkert mot hacking. Vi har derfor brukt en del tid på å skrive om koden bak Korthuset til en ny måte som ikke kan hackes.

Samtidig har benytta sjansen til å gjøre noen andre forbedringer også. Mest merkbart er kanskje at vi har laga en egen layout for mobiltelefoner.

Det som tidligere hette Spillgalleriet er omdøpt til Brukerspill. Tidligere måtte alle spill som legges inn der godkjennes av meg før de ble lagt ut, men nå blir de automatisk godkjent.

Håper dere liker de nye nettsidene! Men siden det er så store endringer som har skjedd, så er det alltids mulig at det kan ha oppstått noen feil. Så si gjerne fra viss dere finner noen feil. Skriv svar til denne posten, send meg PM i forumet, eller e-post til adressen under menyen til venstre.


(C) Christian Berge
Send gjerne en e-post til brettspill1000 krøllalfa yahoo.no om du lurer på noe
Personvernerklering Lik oss på Facebook App for Android
KortRegler.no er en del av Spillby.com
KortRegler.no   KortRegler.no
Takk for at du svarer i våre avstemminger. Svaret ditt vil lagres, og kan bli brukt i diverse statistikk og analyser. Legg merke til at dersom du ikke er logget inn, kan andre som bruker samme datamaskin se hva du har svart. Du kan slette svaret ditt ved å trykke "Vet ikke".