Re: Tomannsamerikaner

Brukernavn: Passord: Husk meg Glemt passordet? Registrer degSvar på innlegg

(Du er ikke logget inn, men kan allikevel skrive inn innlegg som gjest. Hvis du registrerer deg som bruker av forumet kan du få alle svar på dette innlegget tilsendt på e-post.)

Navn:
Emne:

Melding:   


Vennligst skriv inn de tre første bokstavene i alafabetet i boksen under. (Nødvendig for å stoppe spam. Hvis du logger inn trenger du ikke å gjøre dette for å skrive innlegg.)


  Trykk på send-knappen for å legge til denne meldinga i diskusjonsforumet.

Du svarer på følgende innlegg:

Re: Tomannsamerikaner
Hei. Gidder dessverre ikke skrive en lang avhandling, men i tomannsamerikaner begynner man med å trekke et kort (dele kortstokken) for å bestemme trumfen. Etterpå begynner den ene å trekke et kort fra bunken og bestemmer seg for om han vil ha dette eller ikke. Vil han ha det legger han neste kort i en egen bunke ved siden av som fylles opp til fire byttekort. Vil han ikke ha det legges dette vekk og det neste trekkes opp på hånden. Når de fire kortene er "fyllt" opp legges alle de andre som ikke skal brukes vekk enten man har sett på de eller ikke. (Jeg spiller ihvertfall med at siste mann som skal trekke kan se på begge kortene før han legger vekk ett. Vet ikke om alle spiller det sånn) Når alle kortene er trukket eller lagt vekk sitter man med 12 kort igjen på hånden og man er klare til å by som i vanlig amerikaner osv... Noen spiller med toer på bunnen, altså at toer som legges først tar alt uansett. Altså er dette et nokså sikkert stikk. Håper dette hjalp.


(C) Christian Berge
Send gjerne en e-post til brettspill1000 krøllalfa yahoo.no om du lurer på noe
Personvernerklering Lik oss på Facebook App for Android
KortRegler.no er en del av Spillby.com
KortRegler.no   KortRegler.no
Takk for at du svarer i våre avstemminger. Svaret ditt vil lagres, og kan bli brukt i diverse statistikk og analyser. Legg merke til at dersom du ikke er logget inn, kan andre som bruker samme datamaskin se hva du har svart. Du kan slette svaret ditt ved å trykke "Vet ikke".