Tips

Brukernavn: Passord: Husk meg Glemt passordet? Registrer degSvar på innlegg

(Du er ikke logget inn, men kan allikevel skrive inn innlegg som gjest. Hvis du registrerer deg som bruker av forumet kan du få alle svar på dette innlegget tilsendt på e-post.)

Navn:
Emne:

Melding:   


Vennligst skriv inn de tre første bokstavene i alafabetet i boksen under. (Nødvendig for å stoppe spam. Hvis du logger inn trenger du ikke å gjøre dette for å skrive innlegg.)


  Trykk på send-knappen for å legge til denne meldinga i diskusjonsforumet.

Du svarer på følgende innlegg:

Tips
Hei
Jeg ville bare komme med noen tips som gjør at denne, allerede gode, siden blir enda bedre. Ville komme med forslag til flere, kjempemorsomme, kortspill.

1)Stress(kan ha flere navn) 2 - 6 personer(kan ikke spilles med 5 pers.)

Alle spillerne får utdelt et antall bunker(ettersom hvor mange som spiller) med fire kort i hver bunke. (2stk. 6 bunker, 3 stk. 4 bunker, 4 stk. 3 bunker, 5 stk.( kan ikke spilles med 5 stk.), 6 stk. 2 bunker hver) med forsiden ned.
4 kort blir lagt ut på bordet, med forsiden opp. Meningen med spillet er å få fire make kort i hver bunke ( fire 3 ere, fire 8 ere o.s.v.)
Når alle spillerne er klare, tar hver spiller opp en bunke, ser på kortene, og begynner å bytte ut kort fra hånden, med de som ligger på bordet, slik at spilleren til slutt får 4 make kort i den bunken. Man kan selvfølgelig veksle mellom hvilken bunke man vil begynne å bytte fra, og man kan legge ned en bunke og ta opp en annen selv om man ikke er ferdig med den første bunken.

Når man har fire make kort i en bunke, snur man bunken med forsiden opp, og fortsetter med de andre bunkene. Når alle bunkene er snudd med forsiden opp (alle bunkene har fire make i seg) snur man alle bunkene med forsiden ned, og sier "stress". Vedkommende som sier dette først, og har 4 make i hver bunke, er vinneren av spillet, de andre spillerne fortsetter for å spille om 2., 3. o.s.v. plass.
Et annet kortspill som også er veldig gøyt, og som ligner på "stress", er

cames/games (spilles med 2, 4, 6, 8, 10 o.s.v. spillere)

Hensikten er den samme som i "stress", man skal ha fire make kort på hånden. To og to er på lag, og hvert lag finner seg et tegn, som kun de skal vite om. Hver spiller får utdelt fire kort, som han/hun skal ha på hånden. Fire kort blir lagt ut på bordet, med forsiden opp. Resten av kortene legges i en bunke. Når spillet begynner, bytter spillerne inn kort fra bordet, til kortene på hånden, til de har fått fire make kort. Da gjør de tegnet sitt til spilleren de er på lag med, og når han/hun merker det, sier han cames/games, og laget får et poeng. Men hvis en av de andre spillerne på et annet lag merker at personen har cames/games må han/hun si motcames/motgames. Da er det det andre laget som får poeng, og spilleren som hadde games/cames, må trekke nye kort fra bunken. Slik fortsetter det til dere ikke vil spille mere!!!!!!!!

Koooz og klemz Marie!!!


(C) Christian Berge
Send gjerne en e-post til brettspill1000 krøllalfa yahoo.no om du lurer på noe
Personvernerklering Lik oss på Facebook App for Android
KortRegler.no er en del av Spillby.com
KortRegler.no   KortRegler.no
Takk for at du svarer i våre avstemminger. Svaret ditt vil lagres, og kan bli brukt i diverse statistikk og analyser. Legg merke til at dersom du ikke er logget inn, kan andre som bruker samme datamaskin se hva du har svart. Du kan slette svaret ditt ved å trykke "Vet ikke".