Re: kortspill for 2

Brukernavn: Passord: Husk meg Glemt passordet? Registrer degSvar på innlegg

(Du er ikke logget inn, men kan allikevel skrive inn innlegg som gjest. Hvis du registrerer deg som bruker av forumet kan du få alle svar på dette innlegget tilsendt på e-post.)

Navn:
Emne:

Melding:   


Vennligst skriv inn de tre første bokstavene i alafabetet i boksen under. (Nødvendig for å stoppe spam. Hvis du logger inn trenger du ikke å gjøre dette for å skrive innlegg.)


  Trykk på send-knappen for å legge til denne meldinga i diskusjonsforumet.

Du svarer på følgende innlegg:

Re: kortspill for 2
Hmmm, interessant beskrivelse av kortspillet, det du nevner minner meg om Hand and Foot som også bruker to kortstokker og jokere. Kanskje Åraste er en lokal variant av dette spillet? Det er alltid spennende med slike regionale spillvarianter. Forresten, da jeg nylig vant i et lignende online spill, kom jeg over en nyttig artikkel om hvordan man håndterer gevinster på nett. Den forklarte alt om prosessen fra spill til uttak og gjorde det veldig enkelt å forstå at akkurat slik tar du ut gevinstene dine https://www.outlookindia.com/outlook-spotlight/beste-norske-nettcasino-topp-10-for-norske-spillere-news-325217 . En slik innsikt er gull verdt, spesielt for oss som liker å spille kortspill online. Håper dette hjelper og at noen kanskje kan bekrefte om spillet ditt er hand and foot eller noe annet. ;-)


(C) Christian Berge
Send gjerne en e-post til brettspill1000 krøllalfa yahoo.no om du lurer på noe
Personvernerklering Lik oss på Facebook App for Android
KortRegler.no er en del av Spillby.com
KortRegler.no   KortRegler.no
Takk for at du svarer i våre avstemminger. Svaret ditt vil lagres, og kan bli brukt i diverse statistikk og analyser. Legg merke til at dersom du ikke er logget inn, kan andre som bruker samme datamaskin se hva du har svart. Du kan slette svaret ditt ved å trykke "Vet ikke".