Games

Brukernavn: Passord: Husk meg Glemt passordet? Registrer degForum forside - Spørsmål om regler

Eva
17.09.2004
Skriv svar
Games

Ã…ssen er reglene om man sier mot games i games?? Må man vite tegnet for å få poeng? eller får man ekstra poeng om man finner det ut??
Christian
17.09.2004
Skriv svar
Re: Games

Du trenger ikke å vite tegnet for å få poeng ved å si motgames. Når du sier motgames, må du også si hvilken av de andre spillerne du tror at har games. Hvis det stemmer at han har games, så får ditt lag ett poeng. Om han derimot ikke har games allikevel, så må han vise fram to ulike kort for å bevise at han ikke har games.
Hvis du for eksempel sier motgames fordi du tror at en motspiller har alle knektene, mens han egentlig bare har tre knekter og en firer, så må han altså vise fram en av knektene og fireren. De får ett poeng, og spillet fortsetter.

Sånn vi bruker å spille det får man ikke poeng for å finne ut hva som er de andre sitt hemmelige tegn. Hvis reglene hadde vært sånn at man får poeng for det også, ville det vært for lett å jukse med å påstå at det egentlig var noe annet som var tegnet.

Christian

Spillforslag


Games
4,6,8,10 spillere
Lagspill i sanntid med hemmelige tegn.
4.7


Andre forumtråder

EmneStartet avSiste innlegg
Tips Marie
11.08.2004
???????????
27.03.2019

Annonse:
(C) Christian Berge
Send gjerne en e-post til brettspill1000 krøllalfa yahoo.no om du lurer på noe
Personvernerklering Lik oss på Facebook App for Android
KortRegler.no er en del av Spillby.com
KortRegler.no   KortRegler.no
Takk for at du svarer i våre avstemminger. Svaret ditt vil lagres, og kan bli brukt i diverse statistikk og analyser. Legg merke til at dersom du ikke er logget inn, kan andre som bruker samme datamaskin se hva du har svart. Du kan slette svaret ditt ved å trykke "Vet ikke".