500

Brukernavn: Passord: Husk meg Glemt passordet? Registrer degSvar på innlegg

(Du er ikke logget inn, men kan allikevel skrive inn innlegg som gjest. Hvis du registrerer deg som bruker av forumet kan du få alle svar på dette innlegget tilsendt på e-post.)

Navn:
Emne:

Melding:   


Vennligst skriv inn de tre første bokstavene i alafabetet i boksen under. (Nødvendig for å stoppe spam. Hvis du logger inn trenger du ikke å gjøre dette for å skrive innlegg.)


  Trykk på send-knappen for å legge til denne meldinga i diskusjonsforumet.

Du svarer på følgende innlegg:

500
Hei.
Først og fremst vil jeg si at dette var en glimrende side. Jeg elsker å spille kort og regner med at det vil bli mye spilling nå fremover ettersom vi nettopp har startet med campingliv

Samboeren min og jeg skulle spille 500 og vi hadde ganske ulike regler. Var inne og skumleste reglene for 500 her inne, men tror ikke det var det samme kortspillet som vi mener med 500. Det er fra 2 spillere. 7 kort til hver og ett kort åpent i bordet. Spillerne skal enten trekke inn ett kort fra bunken, og kaste ett kort ut igjen. Eller trekke inn bunken med utkastede kort. Om man velger å trekke inn bunken med utkastede kort, må man ha "åpning" dvs minimum tre kort som skal legges ned i bordet. Enten tre like eller tre påfølgende kort i samme farge. Jeg har spilt med at åpningen må bestå av tre billedkort (fra 10 og opp). Dersom spilleren trakk inn bunken, men ikke kunne legge ned tre kort får han minus 50 poeng. Spilleren må alltid kunne legge ned tre kort om han trekker inn bunken, men det er bare første gangen han trenger åpning. Vi hadde en del små diskusjoner ettersom vi ikke hadde like regler, kan noen hjelpe oss?


(C) Christian Berge
Send gjerne en e-post til brettspill1000 krøllalfa yahoo.no om du lurer på noe
Personvernerklering Lik oss på Facebook App for Android
KortRegler.no er en del av Spillby.com
KortRegler.no   KortRegler.no
Takk for at du svarer i våre avstemminger. Svaret ditt vil lagres, og kan bli brukt i diverse statistikk og analyser. Legg merke til at dersom du ikke er logget inn, kan andre som bruker samme datamaskin se hva du har svart. Du kan slette svaret ditt ved å trykke "Vet ikke".