Re: "Rasken" & "grisen"

Brukernavn: Passord: Husk meg Glemt passordet? Registrer degSvar på innlegg

(Du er ikke logget inn, men kan allikevel skrive inn innlegg som gjest. Hvis du registrerer deg som bruker av forumet kan du få alle svar på dette innlegget tilsendt på e-post.)

Navn:
Emne:

Melding:   


Vennligst skriv inn de tre første bokstavene i alafabetet i boksen under. (Nødvendig for å stoppe spam. Hvis du logger inn trenger du ikke å gjøre dette for å skrive innlegg.)


  Trykk på send-knappen for å legge til denne meldinga i diskusjonsforumet.

Du svarer på følgende innlegg:

Re: "Rasken" & "grisen"
Er Grisen det samme som Gris?

Jeg tror vi spilte Gris på denne måten:
Hver spiller får seks kort. Spillet foregår sånn at man skal hele tiden velge ut ett av kortene sine som man vil sende bort til motspilleren til venstre, samtidig som man får et kort av motspilleren til høyre. Alle sender kort samtidig, og de kortene som sendes skal ikke vises til andre enn dem som får dem. Hvis du mottar et kort som du har hatt og sendt vekk før, får du kaste det bort og ta et nytt kort fra bunken.
Når en av spillerene har alle kortene i samme farge, skal han gjøre et tegn. Straks de andre spillerne ser tegnet, må de også gjøre det. Den siste som gjør tegnet taper omgangen, og får en ny bokstav. G første gang, deretter R, så I, og til slutt får man S (og blir gris), og har dermed tapt spillet.
Tegnene man skal gjøre avhenger av hvilken farge man har kort i. Jeg tror dette var tegnene, men det er ganske lenge siden jeg spilte Gris sist, så hvis det ikke stemmer håper jeg noen kan rette meg
Legg tommelen på kanten av bordet
Legg hånda på hjertet
Pek på vinduet
Klø deg i håret(C) Christian Berge
Send gjerne en e-post til brettspill1000 krøllalfa yahoo.no om du lurer på noe
Personvernerklering Lik oss på Facebook App for Android
KortRegler.no er en del av Spillby.com
KortRegler.no   KortRegler.no
Takk for at du svarer i våre avstemminger. Svaret ditt vil lagres, og kan bli brukt i diverse statistikk og analyser. Legg merke til at dersom du ikke er logget inn, kan andre som bruker samme datamaskin se hva du har svart. Du kan slette svaret ditt ved å trykke "Vet ikke".