Toget (også kjent som hurtig og rasken)

Brukernavn: Passord: Husk meg Glemt passordet? Registrer degSvar på innlegg

(Du er ikke logget inn, men kan allikevel skrive inn innlegg som gjest. Hvis du registrerer deg som bruker av forumet kan du få alle svar på dette innlegget tilsendt på e-post.)

Navn:
Emne:

Melding:   


Vennligst skriv inn de tre første bokstavene i alafabetet i boksen under. (Nødvendig for å stoppe spam. Hvis du logger inn trenger du ikke å gjøre dette for å skrive innlegg.)


  Trykk på send-knappen for å legge til denne meldinga i diskusjonsforumet.

Du svarer på følgende innlegg:

Toget (også kjent som hurtig og rasken)
Hei!
Noen andre som vet hvordan toget spilles?
Om det er noen som ønsker å lære dette, er det bare til å fortsette å lese!

Dette er et to-mannsspill.
Man deler kortstokken i to, altså tar halve bunken hver.
Deretter legger man på en måte en "kabal" med 1 kort med bilde siden opp, og deretter fire til bortover med bildesiden NED.
("Kabalen" skal ALLTID ha 5 kort bortover)
Deretter legges det et kort med bildesiden OPP over det 1. kortet med bildesiden ned, og så fortsetter de 3 andre med bildesiden ned..
Så kort med bildeside opp på kortet der igjen, og så resten ned. Dette gjøres til du har bildeside opp på alle de 5 bunkene.

Ett kort fra restbunken legges også på bordet, men mellom deg og motspilleren (begge gjør dette)

Nå er det altså to kort på bordet som skal brukes.
om det ligger en 7'er på bordet, kan dere legge både 6 og 8. det må gå i "serie" det du legger på. Ligger det en A, kan du både legge på en konge, eller en 2'er.. Etter kongen kan du legge dame, så knekt osv. eller du kan velge å gå den andre veien..

Når du har brukt et bildekort fra en bunke der resten av kortene peker ned, kan du snu det øverste. Det skal ALLTID ligge 5 kort med bildesiden opp på bordet ditt.

Førstemann som har brukt opp kortene sine, skal slå på den bunken som er MINST (om å gjøre å bli kvitt kortene sine først)
Den andre personen, som har kort igjen, kan også slå på den bunken som er minst, selv om den personen ikke er ferdig med sine kort.

Om det ligger en 7'er og en 8'er (eller hviket som helst kort) på bordet, og ingen av dere to kan legge på noe, så skal dere ta hver deres kort fra den "restbunken" dere har, og legge oppå. Dette fortsettes helt til dere får lagt på!

Good luck peeps!;)(C) Christian Berge
Send gjerne en e-post til brettspill1000 krøllalfa yahoo.no om du lurer på noe
Personvernerklering Lik oss på Facebook App for Android
KortRegler.no er en del av Spillby.com
KortRegler.no   KortRegler.no
Takk for at du svarer i våre avstemminger. Svaret ditt vil lagres, og kan bli brukt i diverse statistikk og analyser. Legg merke til at dersom du ikke er logget inn, kan andre som bruker samme datamaskin se hva du har svart. Du kan slette svaret ditt ved å trykke "Vet ikke".