Hempa

Brukernavn: Passord: Husk meg Glemt passordet? Registrer degSvar på innlegg

(Du er ikke logget inn, men kan allikevel skrive inn innlegg som gjest. Hvis du registrerer deg som bruker av forumet kan du få alle svar på dette innlegget tilsendt på e-post.)

Navn:
Emne:

Melding:   


Vennligst skriv inn de tre første bokstavene i alafabetet i boksen under. (Nødvendig for å stoppe spam. Hvis du logger inn trenger du ikke å gjøre dette for å skrive innlegg.)


  Trykk på send-knappen for å legge til denne meldinga i diskusjonsforumet.

Du svarer på følgende innlegg:

Hempa
Leter etter et kortspill som ble kalt for Hempa. Man brukte to kortstokker, og det var løselig basert på yatzy-konseptet. Man skulle altså samle kort i visse kombinasjoner, f.eks 4 like og to par osv. Den som ikke klarte disse, fikk de andres kort. På slutten av hver omgang talte man opp kortene man satt igjen med, disse hadde visse verdier. Den som satt igjen med flest kort på slutten av spillet tapte. Spardame talte som 50 poeng.

Omgangen begynte med at man fordelte kortene på alle spillerne og sendte 2 kort til nestemann.

Resten husker jeg ikke....noen som vet?


(C) Christian Berge
Send gjerne en e-post til brettspill1000 krøllalfa yahoo.no om du lurer på noe
Personvernerklering Lik oss på Facebook App for Android
KortRegler.no er en del av Spillby.com
KortRegler.no   KortRegler.no
Takk for at du svarer i våre avstemminger. Svaret ditt vil lagres, og kan bli brukt i diverse statistikk og analyser. Legg merke til at dersom du ikke er logget inn, kan andre som bruker samme datamaskin se hva du har svart. Du kan slette svaret ditt ved å trykke "Vet ikke".