ikke egene regler for texas

Brukernavn: Passord: Husk meg Glemt passordet? Registrer deg



Svar på innlegg

(Du er ikke logget inn, men kan allikevel skrive inn innlegg som gjest. Hvis du registrerer deg som bruker av forumet kan du få alle svar på dette innlegget tilsendt på e-post.)

Navn:
Emne:

Melding:   


Vennligst skriv inn de tre første bokstavene i alafabetet i boksen under. (Nødvendig for å stoppe spam. Hvis du logger inn trenger du ikke å gjøre dette for å skrive innlegg.)


  Trykk på send-knappen for å legge til denne meldinga i diskusjonsforumet.

Du svarer på følgende innlegg:

ikke egene regler for texas
Christian har rett. man kan ikke få f.eks. tre par i holdem. du må velge de to høyeste parene. Har to stykker den samme streiten så er det ikke han med det høyeste kortet som vinner, for det blir kort nummer 6. potten blir delt.
Synes det var rart det med at han ene satset for han andre eller hva du sa. Når vi spiller hender det at folk slenger på når de ikke skal, og blir det da mere høyning og disse egentlig ville kaste seg så må de ta konsekvensene av at de har slengt på.
Er ganske ny i spillet men vil tro at sidepott regelen gjelder. en ting er å legge på før du skal, men det må jo ikke gå utover han som blir glemt. Om han vil gå all-in, så kan han kun vinne de pengene han har satsa og som andre syner. om marius legger på mere så ville jeg tro dette blir marius sine penger


(C) Christian Berge
Send gjerne en e-post til brettspill1000 krøllalfa yahoo.no om du lurer på noe
Personvernerklering Lik oss på Facebook App for Android
KortRegler.no er en del av Spillby.com
KortRegler.no   KortRegler.no
Takk for at du svarer i våre avstemminger. Svaret ditt vil lagres, og kan bli brukt i diverse statistikk og analyser. Legg merke til at dersom du ikke er logget inn, kan andre som bruker samme datamaskin se hva du har svart. Du kan slette svaret ditt ved å trykke "Vet ikke".