Rummy Bridge

Brukernavn: Passord: Husk meg Glemt passordet? Registrer degSvar på innlegg

(Du er ikke logget inn, men kan allikevel skrive inn innlegg som gjest. Hvis du registrerer deg som bruker av forumet kan du få alle svar på dette innlegget tilsendt på e-post.)

Navn:
Emne:

Melding:   


Vennligst skriv inn de tre første bokstavene i alafabetet i boksen under. (Nødvendig for å stoppe spam. Hvis du logger inn trenger du ikke å gjøre dette for å skrive innlegg.)


  Trykk på send-knappen for å legge til denne meldinga i diskusjonsforumet.

Du svarer på følgende innlegg:

Rummy Bridge
Leter etter et spill min nederlandske tante en gang lærte meg. Hun kalte det Rummy Bridge eller Remis Bridge, husker ikke helt. Det spilles med to kortstokker og det er 13 runder der man skal ha forskjellige kombinasjoner for å få poeng. Etter 13 runder, spilte vi baklengs med de samme kriteriene for poeng som de første 13... Jeg husker at det var veldig gøy og ganske vanskelig, og har lyst å lære det igjen for jeg elsker lange, litt kompliserte spill. Kan noen hjelpe meg??!!


(C) Christian Berge
Send gjerne en e-post til brettspill1000 krøllalfa yahoo.no om du lurer på noe
Personvernerklering Lik oss på Facebook App for Android
KortRegler.no er en del av Spillby.com
KortRegler.no   KortRegler.no
Takk for at du svarer i våre avstemminger. Svaret ditt vil lagres, og kan bli brukt i diverse statistikk og analyser. Legg merke til at dersom du ikke er logget inn, kan andre som bruker samme datamaskin se hva du har svart. Du kan slette svaret ditt ved å trykke "Vet ikke".