Re: STRESS

Brukernavn: Passord: Husk meg Glemt passordet? Registrer degSvar på innlegg

(Du er ikke logget inn, men kan allikevel skrive inn innlegg som gjest. Hvis du registrerer deg som bruker av forumet kan du få alle svar på dette innlegget tilsendt på e-post.)

Navn:
Emne:

Melding:   


Vennligst skriv inn de tre første bokstavene i alafabetet i boksen under. (Nødvendig for å stoppe spam. Hvis du logger inn trenger du ikke å gjøre dette for å skrive innlegg.)


  Trykk på send-knappen for å legge til denne meldinga i diskusjonsforumet.

Du svarer på følgende innlegg:

Re: STRESS
Hei!
Jeg kan to kortspill som blir kalt stress. Viss det er en av disse så kan du jo svare slik at jeg kan forklare reglene bedre.:P begge er for to spillere.
I det ene som blir kalt både tres og stress så starter man med å dele stokken i to og legge opp utgangspunktet. nederste rekke starter med en med biledsiden opp og fire med biledsiden ned. andre rekke med en med biledsiden opp og tre med biledsiden ned, også vidre. de resterende 11 kortene legges i en bunke på bordet.

Det andre spillet blir kalt både papegøyemaskin og stress. Her starter men også med å dele stokken i to. Så legger man ut seks bunker med fire kort i hver slik at de danner en rekke, og de reterende to legges midt på bordet slik at det tilsammen ligger 4 der.

Hvis noe av dette virker kjent så si fra da vel!
(C) Christian Berge
Send gjerne en e-post til brettspill1000 krøllalfa yahoo.no om du lurer på noe
Personvernerklering Lik oss på Facebook App for Android
KortRegler.no er en del av Spillby.com
KortRegler.no   KortRegler.no
Takk for at du svarer i våre avstemminger. Svaret ditt vil lagres, og kan bli brukt i diverse statistikk og analyser. Legg merke til at dersom du ikke er logget inn, kan andre som bruker samme datamaskin se hva du har svart. Du kan slette svaret ditt ved å trykke "Vet ikke".