tress og flush

Brukernavn: Passord: Husk meg Glemt passordet? Registrer degWarning: Use of undefined constant REQUEST_URI - assumed 'REQUEST_URI' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/brettimu/public_html/kortspill/index.php on line 516

Svar på innlegg

(Du er ikke logget inn, men kan allikevel skrive inn innlegg som gjest. Hvis du registrerer deg som bruker av forumet kan du få alle svar på dette innlegget tilsendt på e-post.)

Navn:
Emne:

Melding:   


Vennligst skriv inn de tre første bokstavene i alafabetet i boksen under. (Nødvendig for å stoppe spam. Hvis du logger inn trenger du ikke å gjøre dette for å skrive innlegg.)


  Trykk på send-knappen for å legge til denne meldinga i diskusjonsforumet.

Du svarer på følgende innlegg:

tress og flush
jeg vil legge til et spill som heter tress og flush i listen over kortspill. her er reglene: 2 til 4 spillere men best med 3. man bruker 2 kortstokker med jokere. i første runde er det 2 tress (3 eller flere kort med samme tall.) i andre runde er det 1 tress og 1 flush (4 eller flere kort i enten hjerter, ruter, kløver eller spar.)
i tredje runde er det 2 flush. i fjerde runde er det 3 tress. i femte og siste runde er det 2 tress og en flush og alt må passe inn. når man har det runden krever kan man velge om man vil legge dem på bordet eller vente til man får flere kort som passer inn. spillets gang: hver spiller får utdelt 10 kort og resten av stokken legges på bordet med et kort opp ved siden av. turene går med klokken. hver spiller trekker et kort hver tur og kaster et kort i bunken. man kan trekke opp til 3 kort fra bunken men for hver kort over 1 må man trekke et fra stokken per kort.(eksempel: hvis en spiller trekker 3 kort fra bunken må den spillern trekke 2 fra stokken) så fort en spiller er tom for kort må de andre telle opp poeng. ess og billedkort er 10 og jokere er 20, andre kort har samme poeng som tallet som står på.


(C) Christian Berge
Send gjerne en e-post til brettspill1000 krøllalfa yahoo.no om du lurer på noe
Personvernerklering Lik oss på Facebook App for Android
KortRegler.no er en del av Spillby.com
KortRegler.no   KortRegler.no
Takk for at du svarer i våre avstemminger. Svaret ditt vil lagres, og kan bli brukt i diverse statistikk og analyser. Legg merke til at dersom du ikke er logget inn, kan andre som bruker samme datamaskin se hva du har svart. Du kan slette svaret ditt ved å trykke "Vet ikke".