Re: Selbuvist

Brukernavn: Passord: Husk meg Glemt passordet? Registrer degSvar på innlegg

(Du er ikke logget inn, men kan allikevel skrive inn innlegg som gjest. Hvis du registrerer deg som bruker av forumet kan du få alle svar på dette innlegget tilsendt på e-post.)

Navn:
Emne:

Melding:   


Vennligst skriv inn de tre første bokstavene i alafabetet i boksen under. (Nødvendig for å stoppe spam. Hvis du logger inn trenger du ikke å gjøre dette for å skrive innlegg.)


  Trykk på send-knappen for å legge til denne meldinga i diskusjonsforumet.

Du svarer på følgende innlegg:

Re: Selbuvist
vi spiller selbuvist både med og uten trumf. man begynner med 10 kort, ned til null og opp. første halvdel av spillet er uten trumf.

Selbuvist er aldri moro uten "råd" og straff.

Straff til taperen. eks: bade i sjøen (vinter), sitte i et kott i 1 time, ingen mobilbruk på 1 uke. Bare vær oppfinnsom.

Hvis en person deler feil, legger på feil sort (når han har), jukser, mister et kort, snakker i kortene, ser på resultatslista før spillet er over osv osv melder spillerne et råd på vedkommende. Hvis alle i rådet melder 1, får spilleren 10 minus. melder de 0 i rådet, får han 0 minus.

Du tenker sikkert, kjedelig, d er jo lett å ikke gjøre noen feil. men hvis du hele tiden har i bakhodet hvilken straff man kan risikere å få, blir folk nervøse og gjør oftere feil.

Eksempel på en runde jeg selv var med på: Jeg glemte å vise trumfen med en gang jeg var ferdig å dele, jeg delte feil antall kort (man få følge med dette selv), jeg mistet et kort og jeg delte feil på nytt. alt i samme runde. 40 minus tvert. var nødt til å bade i et iskaldt basseng grunnet dette.

Dette er en fin type selbuvist, d blir spennende, d kan føre til intense krangler, men d er utrolig morsomt!

ps. hvis du ikke utfører din straff må du betale en sum på 500 kroner, eller aldri få delta i selbuvist.

prøv den!


(C) Christian Berge
Send gjerne en e-post til brettspill1000 krøllalfa yahoo.no om du lurer på noe
Personvernerklering Lik oss på Facebook App for Android
KortRegler.no er en del av Spillby.com
KortRegler.no   KortRegler.no
Takk for at du svarer i våre avstemminger. Svaret ditt vil lagres, og kan bli brukt i diverse statistikk og analyser. Legg merke til at dersom du ikke er logget inn, kan andre som bruker samme datamaskin se hva du har svart. Du kan slette svaret ditt ved å trykke "Vet ikke".