Re: Gammel-jomfru

Brukernavn: Passord: Husk meg Glemt passordet? Registrer degSvar på innlegg

(Du er ikke logget inn, men kan allikevel skrive inn innlegg som gjest. Hvis du registrerer deg som bruker av forumet kan du få alle svar på dette innlegget tilsendt på e-post.)

Navn:
Emne:

Melding:   


Vennligst skriv inn de tre første bokstavene i alafabetet i boksen under. (Nødvendig for å stoppe spam. Hvis du logger inn trenger du ikke å gjøre dette for å skrive innlegg.)


  Trykk på send-knappen for å legge til denne meldinga i diskusjonsforumet.

Du svarer på følgende innlegg:

Re: Gammel-jomfru
Ja det husker jeg. Man deler kortstokken mellom de som er med (alle kortene i bruk) og de ligger i en bunke foran deg. Bli enige om hvem som begynner. Spiller A snur opp et kort fra bunken sin og legger foran bunken sin så alle ser det. Spiller B snur opp et kort fra sin bunke. (Farger teller ikke, bare tall verdien). Hvis spiller B har et kort lavere eller høyere enn spiller A, så kan han legge det på hans kort (bygger en serie). Spiller B kan i såfall trekke et kort til. Han trekker helt til det ikke går noe sted. Spiller C snur opp et kort fra sin bunke, og kan legge dette på både A eller B sin hvis det er en over eller under kortene dems. Da er er spiller A sin tur på nytt så kan han lage serie på sine egne kort også, slik at han snur opp et nytt kort helt til det ikke kan bygges videre på sine egene eller de andre sine kort. Det gjelder å bli kvitt hele bunken sin, da har man vunnet :-) Når man blir tom fort kort så snur man de åpne kortene til ny bunke forresten.


(C) Christian Berge
Send gjerne en e-post til brettspill1000 krøllalfa yahoo.no om du lurer på noe
Personvernerklering Lik oss på Facebook App for Android
KortRegler.no er en del av Spillby.com
KortRegler.no   KortRegler.no
Takk for at du svarer i våre avstemminger. Svaret ditt vil lagres, og kan bli brukt i diverse statistikk og analyser. Legg merke til at dersom du ikke er logget inn, kan andre som bruker samme datamaskin se hva du har svart. Du kan slette svaret ditt ved å trykke "Vet ikke".