Re: Liverpool

Brukernavn: Passord: Husk meg Glemt passordet? Registrer degSvar på innlegg

(Du er ikke logget inn, men kan allikevel skrive inn innlegg som gjest. Hvis du registrerer deg som bruker av forumet kan du få alle svar på dette innlegget tilsendt på e-post.)

Navn:
Emne:

Melding:   


Vennligst skriv inn de tre første bokstavene i alafabetet i boksen under. (Nødvendig for å stoppe spam. Hvis du logger inn trenger du ikke å gjøre dette for å skrive innlegg.)


  Trykk på send-knappen for å legge til denne meldinga i diskusjonsforumet.

Du svarer på følgende innlegg:

Re: Liverpool
Jeg har lært at Liverpool er det samme som Gin Rummin. Men jeg spiller det på en annen måte enn det det er forklart her.

To kortstokker det deles ut 10 kort til hver av spillerne.
1. runde: 2 tress
2. runde: 1 tress og 1 street
3.runde: 2str
4. runde. 3 tr
5.runde: 3 str

Poenget med spillet er at du skal bli kvitt kortene du har på hånden. og for å gjøre det må du legge ut kort på bordet.

Slik spiller du : Del ut 10 kort til hver av spillerne. Deretter legges ett kort opp og resten i en bunke på bordet. Første runde skal man samle på tress som er trelike . altså tre konger f.eks. hvis du trenger det kortet som ligger på bordet, trekker du det og legger ut et annet kort. og så fortsetter man sånn til men har fått to tress. 2ere er alt mulig. Så 2 kanf.eks. legger på konger pg femmere osv. men du kan ikke ha to 2ere og en sekser fordi da er over halv parten 2ere. ess er 20 poeng billdekort med 10 er 10 poeng. de andre kortene unntatt 2 er 5 poeng og 2 er 50 poeng. det er om å gjøre og ha minst poeng når spillet er ferdig. Hvis en spiller har en tress i 5ereog du har lagt ut dine kort og har en 5er på hånden. Kan du legge den 5ern på bunken til motspiller. street er 4 like kort også kjent som bunke eller noe sånt........


(C) Christian Berge
Send gjerne en e-post til brettspill1000 krøllalfa yahoo.no om du lurer på noe
Personvernerklering Lik oss på Facebook App for Android
KortRegler.no er en del av Spillby.com
KortRegler.no   KortRegler.no
Takk for at du svarer i våre avstemminger. Svaret ditt vil lagres, og kan bli brukt i diverse statistikk og analyser. Legg merke til at dersom du ikke er logget inn, kan andre som bruker samme datamaskin se hva du har svart. Du kan slette svaret ditt ved å trykke "Vet ikke".