Kjapp eller rask

Brukernavn: Passord: Husk meg Glemt passordet? Registrer degSvar på innlegg

(Du er ikke logget inn, men kan allikevel skrive inn innlegg som gjest. Hvis du registrerer deg som bruker av forumet kan du få alle svar på dette innlegget tilsendt på e-post.)

Navn:
Emne:

Melding:   


Vennligst skriv inn de tre første bokstavene i alafabetet i boksen under. (Nødvendig for å stoppe spam. Hvis du logger inn trenger du ikke å gjøre dette for å skrive innlegg.)


  Trykk på send-knappen for å legge til denne meldinga i diskusjonsforumet.

Du svarer på følgende innlegg:

Kjapp eller rask
Her er et artig stress-kortspill for to personer. Jeg har lært kortspillet under navnet "kjapp", men har også hørt "rask".

Del ut 22 kort til hver. Disse ligger i en bunke foran hver spiller. I midten ligger to kort med bildet opp, og ved siden av dem, to bunker med 3 kort i hver (med bildet ned).

Målet er å bli kvitt sin bunke fortest. Startskuddet går, og man trekker 5 kort fra sin bunke til å ha på hånda. Man skal til enhver tid ha maks 5 kort på hånda. Man legger på kort på en av midt-bunkene på bordet hvis verdien er 1 over eller under det som ligger der. For eksempel hvis det ligger en 3-er på bordet, kan man legge på en 2-er eller en 4-er. Og så videre. Kortene skal legges på ett og ett (viktig).

Hvis ingen klarer å legge på flere kort, trekker man fra ekstra-kortene på sidene - og starter således på nytt igjen.

Den som er ferdig med sin bunke først, vinner.(C) Christian Berge
Send gjerne en e-post til brettspill1000 krøllalfa yahoo.no om du lurer på noe
Personvernerklering Lik oss på Facebook App for Android
KortRegler.no er en del av Spillby.com
KortRegler.no   KortRegler.no
Takk for at du svarer i våre avstemminger. Svaret ditt vil lagres, og kan bli brukt i diverse statistikk og analyser. Legg merke til at dersom du ikke er logget inn, kan andre som bruker samme datamaskin se hva du har svart. Du kan slette svaret ditt ved å trykke "Vet ikke".