Fins i hav

Brukernavn: Passord: Husk meg Glemt passordet? Registrer degSvar på innlegg

(Du er ikke logget inn, men kan allikevel skrive inn innlegg som gjest. Hvis du registrerer deg som bruker av forumet kan du få alle svar på dette innlegget tilsendt på e-post.)

Navn:
Emne:

Melding:   


Vennligst skriv inn de tre første bokstavene i alafabetet i boksen under. (Nødvendig for å stoppe spam. Hvis du logger inn trenger du ikke å gjøre dette for å skrive innlegg.)


  Trykk på send-knappen for å legge til denne meldinga i diskusjonsforumet.

Du svarer på følgende innlegg:

Fins i hav
I dette kortspillet skulle vi ha så og så mange kort på hånden, resten skulle ligge med billedsiden ned på bordet, og daznne "havet". Spiller en skulle spørre spiller to om han/hun har et bestemt kort som spiller en trenger for å lage et par. Hvis spiller to har dette kortet må han/hun gi det til spiller en, som legger paret på bordet. Hvis spiller to ikke har kortet sier han/hun "fins i hav", hvorpå spiller en må se på et kort i havet.

Men så er vi usikre på om det skal spilles som memory, altså at kortet legges tilbake i havet, eller om man skal ta kortet på hånden. Noen som husker?

Vi bruker svarte-per kort, men kan spilles med vanlige kort også.


(C) Christian Berge
Send gjerne en e-post til brettspill1000 krøllalfa yahoo.no om du lurer på noe
Personvernerklering Lik oss på Facebook App for Android
KortRegler.no er en del av Spillby.com
KortRegler.no   KortRegler.no
Takk for at du svarer i våre avstemminger. Svaret ditt vil lagres, og kan bli brukt i diverse statistikk og analyser. Legg merke til at dersom du ikke er logget inn, kan andre som bruker samme datamaskin se hva du har svart. Du kan slette svaret ditt ved å trykke "Vet ikke".