Spilleregler for To og femti plukk opp - KortRegler.no

Brukernavn: Passord: Husk meg Glemt passordet? Registrer deg


To og femti plukk opp

Lagt inn av
Skriv ut"To og femti" i tittelen på dette tullespillet viser til antall kort i kortstokken. Om det også finnes jokere, bør du fjerne dem fra kortstokken først. Evt. kan du prøve varianten "Fir og femti plukk opp" i stedenfor.

Du starter med å holde kortstokken i hånda, mens du stiller den du vil lure følgende spørsmål: "Vil du spille To og femti plukk opp"? Si det gjerne litt fort, sånn at personen ikke oppfatter det ordentlig. Pass på at du faktisk sier du/dere, og ikke "vi"!

Dersom personen svarer ja, har vedkommende blitt lurt. Da skal du nemlig kaste hele kortstokken opp i lufta, sånn at alle kortene faller ned hulter til bulter på golvet.

Personen du lurer må plukke opp alle 52 kortene. Han kan ikke nekte, for han sa jo faktisk ja til å spille to og femti plukk opp.


Annonse:

Skriv kommentar til "To og femti plukk opp"

Navn:
Emne:

Melding:   


Vennligst skriv inn de tre første bokstavene i alafabetet i boksen under. (Nødvendig for å stoppe spam. Hvis du logger inn trenger du ikke å gjøre dette for å skrive innlegg.)


  Trykk på send-knappen for å legge til denne meldinga i diskusjonsforumet.Andre forslag


Sol og regn
2 spillere
Lur en venn med dette tullespillet

Annonse:
(C) Christian Berge
Send gjerne en e-post til brettspill1000 krøllalfa yahoo.no om du lurer på noe
Personvernerklering Lik oss på Facebook App for Android
KortRegler.no er en del av Spillby.com
KortRegler.no   KortRegler.no
Takk for at du svarer i våre avstemminger. Svaret ditt vil lagres, og kan bli brukt i diverse statistikk og analyser. Legg merke til at dersom du ikke er logget inn, kan andre som bruker samme datamaskin se hva du har svart. Du kan slette svaret ditt ved å trykke "Vet ikke".