Spilleregler for Sol og regn - KortRegler.no

Brukernavn: Passord: Husk meg Glemt passordet? Registrer deg


Sol og regn

Lagt inn av
Skriv ut"Sol og regn" er et tullespill du kan bruke for å lure en venn. Du starter med å spørre personen du lurer om vedkommende vil bli med og spille Sol og regn. Dersom personen svarer ja, fortsetter du med å spørre om vedkommende vil være "sol" eller "regn". Og alle kommer til å svare "sol".

"Da er jeg regn", sier du, også kaster du kortstokken opp i lufta, sånn at alle kortene regner hulter til bulter ned på golvet.

Også forklarer du at den som er sol nå må sørge for at kortene fordamper og kommer tilbake i skyen. Vennen din må altså plukke dem opp, og legge dem tilbake i kortstokkeska.


Annonse:

Skriv kommentar til "Sol og regn"

Navn:
Emne:

Melding:   


Vennligst skriv inn de tre første bokstavene i alafabetet i boksen under. (Nødvendig for å stoppe spam. Hvis du logger inn trenger du ikke å gjøre dette for å skrive innlegg.)


  Trykk på send-knappen for å legge til denne meldinga i diskusjonsforumet.Andre forslag


To og femti plukk opp
2-10 spillere
Lur vennene dine med dette tullespillet

Annonse:
(C) Christian Berge
Send gjerne en e-post til brettspill1000 krøllalfa yahoo.no om du lurer på noe
Personvernerklering Lik oss på Facebook App for Android
KortRegler.no er en del av Spillby.com
KortRegler.no   KortRegler.no
Takk for at du svarer i våre avstemminger. Svaret ditt vil lagres, og kan bli brukt i diverse statistikk og analyser. Legg merke til at dersom du ikke er logget inn, kan andre som bruker samme datamaskin se hva du har svart. Du kan slette svaret ditt ved å trykke "Vet ikke".