Spilleregler for Korttriks: 12-sirkelen - KortRegler.no

Brukernavn: Passord: Husk meg Glemt passordet? Registrer deg


Korttriks: 12-sirkelen

Lagt inn av
Skriv ut


Annonse:


Målet med trikset: Tryllekunstneren legger ut 12 kort i en sirkel på bordet. En av tilskuerne legger en mynt på et av kortene, og sier høyt et valgfritt tall mellom 1 og 12. Tryllekunstneren ber tilskueren om å telle et antall kort rundt sirkelen, og der finner tilskueren et kort med akkurat det tallet han valgte.

Kortenes verdi: Ess er 1, knekt er 11 og dame er 12. Øvrige kort har sin påførte verdi.

Forberedelser: Du må på forhånd ordne det sånn at de 12 øverste kortene i kortstokken er tall fra 1 til 12, og de må være sortert i rekkefølge.

Slik gjør du: Mens publikum ser på, legger du ut 12 kort fra kortstokken i sirkelform på bordet. Legg dem ut i rekkefølge med klokka. Dette er altså de 12 kortene som du på forhånd har sortert, men du legger dem med forsida ned. Tilskuerne vet derfor ikke at du har ordna dem på forhånd. OBS: Du må selv huske hvor du begynte å legge ut, sånn at du vet hvilket kort som ligger hvor.


Sånn skal du legge ut de 12 kortene. Men legg dem med forsida ned!Be så en av tilskuerne om å legge en mynt på et av kortene, og å si høyt et tall fra 1 til 12.

Siden du har sortert kortene, vet du hvilket kort mynten ligger på. Legg 12 til tallet tilskueren valgte, og be vedkommende om å telle så mange kort med klokka rundt sirkelen.

F.eks. hvis tilskueren la mynten på 4, så ber du personen om å telle 16 kort rundt sirkelen (4 + 12 er 16).

La tilskueren snu det kortet vedkommende kom til etter å ha telt ferdig. Det kortet viser nettopp det tallet som ble valgt.


Skriv kommentar til "Korttriks: 12-sirkelen"

Navn:
Emne:

Melding:   


Vennligst skriv inn de tre første bokstavene i alafabetet i boksen under. (Nødvendig for å stoppe spam. Hvis du logger inn trenger du ikke å gjøre dette for å skrive innlegg.)


  Trykk på send-knappen for å legge til denne meldinga i diskusjonsforumet.Relaterte forumtråder

EmneStartet avSiste innlegg
Korttriks? bejbi06
14.07.2005
Korter
21.04.2018
Korttriks "Slå kort gjennom bordet" jksss
26.01.2010
Marianne
07.04.2010
KORT TRIKS MasterCard
02.11.2006
japp
08.02.2008

Andre forslag


Annonse:
(C) Christian Berge
Send gjerne en e-post til brettspill1000 krøllalfa yahoo.no om du lurer på noe
Personvernerklering Lik oss på Facebook App for Android
KortRegler.no er en del av Spillby.com
KortRegler.no   KortRegler.no
Takk for at du svarer i våre avstemminger. Svaret ditt vil lagres, og kan bli brukt i diverse statistikk og analyser. Legg merke til at dersom du ikke er logget inn, kan andre som bruker samme datamaskin se hva du har svart. Du kan slette svaret ditt ved å trykke "Vet ikke".