Spilleregler for Korttriks: Åtteren som kom tilbake - KortRegler.no

Brukernavn: Passord: Husk meg Glemt passordet? Registrer deg


Korttriks: Åtteren som kom tilbake

Lagt inn av
Skriv utMålet med trikset: Tryllekunstneren viser det øverste kortet i kortstokken til publikum, og putter det så inn i midten av stokken. Men etter at noen magiske ord er sagt, så er kortet plutselig tilbake igjen på toppen av stokken.

Om kortstokken: For å gjøre dette trikset må du ha en helt standard kortstokk med vanlig grafisk design. Kortstokker med fotografier på går ikke. Sentralt i trikset er nemlig at i en vanlig kortstokk ser åtterkort og sjuerkort ganske like ut dersom man ikke ser det påtrykte tallet.

Forberedelse: Legg en sjuer øverst i kortsokken, og en åtter i samme farge rett under sjueren.


Sjueren skal ligge øverst, og åtteren underSlik gjør du: Du starter med å vise publikum det de tror er det øverste kortet i kortsokken. De ser åtteren, men egentlig holder du både sjueren og åtteren i hånda. Du må derfor holde de to kortene godt sammen, sånn at det ser ut som om du bare holder ett kort. Prøv å bruke en tommel og to andre fingre til å holde i kortene, og bøy gjerne kortet litt også. Det krever kanskje litt øvelse før du får det til.

Når publikum har fått sett på kortet, legger du det tilbake igjen på toppen av stokken. Løft det så opp på nytt, men denne gangen tar du kun opp sjueren. Stikk kortet halvveis inn i midten av stokken før du lar publikum se. La dem se på kortet mens du dytter det helt inn, bare pass på at hånda di skjuler hvilket tall som egentlig står på det. På den måten vil sjueren du egentlig stikker inn i stokken, framstå som om det var åtteren du viste publikum i sted.

Så sier du noen magiske ord, og slår lett på toppen av stokken. Snu det øverste kortet, og vis det til publikum. Åtteren har på magisk vis kommet tilbake på toppen av stokken.

Warning: Use of undefined constant settInnFBLike - assumed 'settInnFBLike' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/brettimu/public_html/common/inc_forum8.php on line 2632
Annonse:

Skriv kommentar til "Korttriks: Åtteren som kom tilbake"

Navn:
Emne:

Melding:   


Vennligst skriv inn de tre første bokstavene i alafabetet i boksen under. (Nødvendig for å stoppe spam. Hvis du logger inn trenger du ikke å gjøre dette for å skrive innlegg.)


  Trykk på send-knappen for å legge til denne meldinga i diskusjonsforumet.Relaterte forumtråder

EmneStartet avSiste innlegg
Korttriks? bejbi06
14.07.2005
Korter
21.04.2018
Regler til kortspill AudJorunE
24.05.2009
Tobbibio
23.06.2011
Korttriks "Slå kort gjennom bordet" jksss
26.01.2010
Marianne
07.04.2010
Kortspill Monica
13.08.2009
Monica
13.08.2009
Fins i hav fisk
13.03.2009
fisk
13.03.2009

Andre forslag


Annonse:
(C) Christian Berge
Send gjerne en e-post til brettspill1000 krøllalfa yahoo.no om du lurer på noe
Personvernerklering Lik oss på Facebook App for Android
KortRegler.no er en del av Spillby.com
KortRegler.no   KortRegler.no
Takk for at du svarer i våre avstemminger. Svaret ditt vil lagres, og kan bli brukt i diverse statistikk og analyser. Legg merke til at dersom du ikke er logget inn, kan andre som bruker samme datamaskin se hva du har svart. Du kan slette svaret ditt ved å trykke "Vet ikke".