Spilleregler for Korttriks: To bunker - KortRegler.no

Brukernavn: Passord: Husk meg Glemt passordet? Registrer deg


Korttriks: To bunker

Lagt inn av
Skriv ut


Annonse:


Målet med trikset: Tryllekunstneren har to bunker med kort, og ber tilskuerne om å trekke et kort fra hver bunke. Kortene stokkes tilbake i bunken, men tryllekunstneren klarer på magisk vis å finne ut hvilke to kort det var som ble trukket.

Forberedelse: Før du skal framføre dette trikset, må du dele kortstokken i to like store deler. Den ene delen skal ha alle kort med oddetallsverdi, mens den andre skal ha alle kort med partallsverdi.

Slik gjør du: Stokk først hver bunke for seg, mens alle ser på. Så ber du en eller to av tilskuerne om å trekke ett kort fra hver bunke. La dem få litt tid på å se på kortene og vise dem til hverandre. Men pass på at du ikke ser på kortene selv!

Så kommer det hemmelige trikset: Mens tilskuerne er opptatt med å se på kortene, sørger du for å bytte om på de to kortstokkene, uten at de får det med seg.

Når tilskuerne er ferdig med å se på kortene, ber du dem om å legge det tilbake i bunken det kom fra. Men de vet ikke at du nå har byttet om på bunkene!

Stokk bunkene hver for seg. Det gir troverdighet når tilskuerne ser at du stokker. Med litt øvelse kan du kanskje få det til å se ut som om du stokker begge bunkene sammen også. Men da er det viktig at du ikke stokker for godt.

Når du er ferdig å stokke, snur du og ser på alle kortene. Det er lett å finne ut hvilke to kort som ble trukket, fordi det er ett oddetallskort i partallsdelen, og ett partallskort i oddetallsdelen.


Skriv kommentar til "Korttriks: To bunker"

Navn:
Emne:

Melding:   


Vennligst skriv inn de tre første bokstavene i alafabetet i boksen under. (Nødvendig for å stoppe spam. Hvis du logger inn trenger du ikke å gjøre dette for å skrive innlegg.)


  Trykk på send-knappen for å legge til denne meldinga i diskusjonsforumet.Relaterte forumtråder

EmneStartet avSiste innlegg
kortspill for 2 kjeller
12.08.2023
JorriMoe1
15.11.2023
"Maggins"? AnneIrene
01.08.2011
Oddemann
24.07.2019
Tips Marie
11.08.2004
???????????
27.03.2019
Korttriks? bejbi06
14.07.2005
Korter
21.04.2018
Regler : stress Solb
19.02.2018
Solb
19.02.2018

Andre forslag


Annonse:
(C) Christian Berge
Send gjerne en e-post til brettspill1000 krøllalfa yahoo.no om du lurer på noe
Personvernerklering Lik oss på Facebook App for Android
KortRegler.no er en del av Spillby.com
KortRegler.no   KortRegler.no
Takk for at du svarer i våre avstemminger. Svaret ditt vil lagres, og kan bli brukt i diverse statistikk og analyser. Legg merke til at dersom du ikke er logget inn, kan andre som bruker samme datamaskin se hva du har svart. Du kan slette svaret ditt ved å trykke "Vet ikke".